Povezani v prostovoljstvu

Prostovoljstvo v Mariboru

Z veseljem sporočamo, da smo v prostovoljstvu sedaj še bolj povezane. Nacionalnemu brskalniku prostovoljstvo.org se namreč v letu 2023 pridružujeta še dva lokalna, mariborski (mb.prostovoljstvo.org) in novomeški (nm.prostovoljstvo.org). Z lokalnim brskalnikom skupaj povečujemo vidnost prostovoljstva, prostovoljskih organizacij ter prostovoljk_cev.

Nov brskalnik prostovoljskih organizacij in prostovoljskih del v celoti nadomešča spletno stran www.prostovoljstvo-mb.si, ki je po trinajstih letih odšla na zaslužen počitek. Organizacijam vključenim v mrežo Prostovoljstvo v Mariboru in tistim, ki se mreži želite priključiti nova stran daje večjo možnost raznolikih objav ter povezovanje z drugimi organizacijami, prostovoljkami_co in zainteresirano javnostjo.

Na strani lahko spremljate aktualna prostovoljska dela, dogodke in novice s področja prostovoljstva ter zgodbe prostovoljk_cev. Prav tako so na enem mestu zbrani ključni dokumenti s področja prostovoljstva (Etični kodeks, Zakon o prostovoljstvu, Pravilnik o področjih prostovoljskega dela in vpisniku).

Poleg tega, da lahko kot prostovoljke_ci ali organizacije spremljate objave s področja prostovoljstva, vas vabimo da stran tudi soustvarjate!

Projekt Povezani v prostovoljstvu (jan 2022 - dec 2023) izvajajo Slovenska Filantropija, Pekarna Magdalenske mreže, Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo Mesto. Financira ga Ministrstvo za javno upravo preko Sklada za NVO.

Back to top
Kontaktiraj nas:

info@pekarnamm.org
+386 2 300 68 50
+386 41 481 246

Sveže na instagramu: