lokalni brskalnik in aplikacija za vodenje evidenc

Povezani v prostovoljstvu

V prostovoljstvu smo sedaj še bolj povezane_i. Nacionalnemu brskalniku prostovoljstvo.org sta se namreč v začetku leta 2023 pridružila še dva lokalna, mariborski (mb.prostovoljstvo.org) in novomeški (nm.prostovoljstvo.org), konec leta 2023 pa je zaživela nova aplikacija za vodenje evidenc - EVI.

Z brskalniki večamo vidnost prostovoljstva in prostovoljskih organizacij v lokalnih okoljih ter nudimo platformo za brskanje med organizacijami in aktualnimi prostovoljskimi deli, novicami in dogodki ter navdihujočimi zgodbami. Prav tako so na enem mestu zbrani ključni dokumenti s področja prostovoljstva (Etični kodeks, Zakon o prostovoljstvu, Pravilnik o področjih prostovoljskega dela in vpisniku).

Pridružite se mreži Prostovoljstvo v Mariboru ter ustvarite svoj profil. Skupaj nam bo uspelo prikazati realno sliko, koliko raznovrstnih prostovoljskih programov in del je okoli nas ter kako z njimi dopolnjujemo marsikatere družbene vrzeli.

Poleg tega, da lahko kot prostovoljke_ci ali organizacije spremljate objave s področja prostovoljstva, vas vabimo da stran tudi soustvarjate!

EVI je naslednica aplikacije Slovenske Filantropije za evidentiranje prostovoljskih ur iz leta 2011. Je temeljito prenovljena in nadgrajena s številnimi funkcijami, da organizacije in prostovoljke_ce razbremeni časovno potratnega birokratskega dela.

Omogoča nam lažji in hitrejši vnos podatkov o prostovoljskih programih, prostovoljkah_cih in prostovoljskih urah, vodenje evidenc prostovoljk_cev ter opravljenih prostovoljskih del in ur, preprosto pripravo poročil (tudi za AJPES), kreiranje in dostopanje do pomembnih dokumentov, digitalno podpisovanje dokumentov ter komunikacijo med mentorji_cami in prostovoljkami_ci. Svoj profil si lahko ustvarite tudi prostovoljke_ci in z nekaj kliki odporočate svoje prostovoljske aktivnosti, imate zmeraj pregled nad opravljenimi prostovoljskimi urami, sklenjenimi dogovori in potrdili.

Aplikacija je za vse članice mreže Prostovoljstvo v Mariboru in Slovenske mreže prostovoljskih organizacij brezplačna.

Projekt Povezani v prostovoljstvu (jan 2022 - dec 2023) izvajajo Slovenska Filantropija, Pekarna Magdalenske mreže, Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo Mesto. Financira ga Ministrstvo za javno upravo preko Sklada za NVO.

Back to top
Kontaktiraj nas:

info@pekarnamm.org
+386 2 300 68 50
+386 41 481 246

Sveže na instagramu: