podprite nas

Namenite del dohodnine naši organizaciji

Vabimo vas, da namenite del vaše dohodnine naši organizaciji, saj v skladu z veljavnim Zakonom o dohodnini in uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije (142. členom Zakona o dohodnini – ZDoh-2) in 60. členom Zakona o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije COVID-19 zavezanec za plačilo dohodnine lahko nameni do 1 % svoje dohodnine za splošno koristne namene, med drugim tudi za delovanje nevladnih organizacij.

To pomeni, da lahko sami odločate, za kakšne namene bo porabljen del vaše že odmerjene dohodnine, hkrati pa to nikakor ne vpliva na odmero višine vaše dohodnine.

Izpolnjen obrazec v fizični obliki posredujete do 31. 12. 2021 na naslov Davčnega urada Maribor, Titova c. 10, 2000 Maribor ali pa ga v elektronski obliki pošljite na info@pekarnamm.org.

Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije je možno oddati kadarkoli prek sistema eDavki z digitalnim potrdilom ali brez. Če želite v eDavke vstopiti brez digitalnega potrdila, boste potrebovali svojo davčno številko in številko zadnjega informativnega izračuna dohodnine.

Za pripravljenost in podporo se vam najlepše zahvaljujemozahvaljujemo sodelavke_ci ter mlade_i uporabnice_ki, prostovoljke_ci in kulturne_i ustvarjalke_ci, ki so jim programiprogrami in aktivnostiaktivnosti v naši organizaciji namenjeni.

Back to top
Kontaktiraj nas:

info@pekarnamm.org
+386 2 300 68 50
+386 41 481 246

Sveže na instagramu: