20. 6. 2024 ob 19.00, vrt OBRATA

VAKUM predstavlja: Belly Hole Freak

VAKUM in Pekarna Magdalenske mreže te v četrtek, 20. 6 2024, od 19.00 naprej vabita na vrt OBRATA na druženje in koncert Belly Hole Freak.

Za rahel in zelo neuraden glasbeni intro v Festival Lent zasebna iniciativa družbenega pomena VAKUM vabi na novo lokacijo in na novo glasbeno posebnost: Belly Hole Freak (IT) je en-človek-band senzacija, ki v najboljši maniri potujočih glasbenih vagabundov kroži po Evropi - in se bo v četrtek razdivjal na vrtu OBRATa (Trg revolucije 9).

Čeprav BHF z vsemi svojimi okončinami poganja širok spekter blues zvrsti od boogija, delte in blue-grassovskih viž, je njegova specialnost prav ”dirty”, umazani oz. tudi bawdy blues. Zaradi značilno družbeno tabuiziranih in nespodobnih tem (od seksa do drog - in še dlje!) se ga je tiste čase lahko slišalo zgolj po kakih džuboksih in koncertih, saj je na radijskih valovih bil (in je še) prepovedan. Preklinjanje, prepovedane stvari, tabuji in bluesovski jamr - več kot odličen uvod v še eno vroče festivalsko poletje, mar ne?

55% umazanega bluza, 30% boogiedeltabluegrassa, 15% pogodbe s hudičem

Za hladno rehidracijo bo poskrbljeno, prostovoljni prispevki pa gredo nastopajočim - družimo pa se že od 19h dalje, kapaciteta prostora je omejena.

Back to top
Kontaktiraj nas:

info@pekarnamm.org
+386 2 300 68 50
+386 41 481 246

Sveže na instagramu: