8. 12. 2023 ob 10.00, zoom

Obeležitev mednarodnega dneva prostovoljstva

V duhu mednarodnega dneva prostovoljstva (5. 12.), članice mreže Prostovoljstvo v Mariboru obdarujemo z nečim, kar bo spremljanje in beleženje prostovoljskega dela močno olajšalo. Predstavitev in usposabljanje bo v petek, 8. 12. 2023, ob 10.00 na zoomu, prijave na info@pekarnamm.org zbiramo do srede, 6. 12. 2023.

Slovenska filantropija, Pekarna Magdalenske Mreže Maribor in Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo Mesto, smo razvili novo spletno aplikacijo za evidentiranje dela prostovoljcev EVI!

Aplikacija EVI bo pri evidentiranju dela prostovoljcev nova najboljša prijateljica. Z EVI bomo vse prostovoljske ure vnesli hitro in učinkovito, poleg tega nam bo omogočila tudi hitro ustvarjanje poročil za financerje in AJPES in celo samodejno kreiranje grafov, da bomo lahko učinkovitost prostovoljskega dela naše organizacije potencialnim donatorjem in financerjem prikazali vizualno, tudi če nam uporaba tehnologije sicer ni najbolj blizu.

To pa sploh še ni vse! Z EVI bomo lahko prostovoljske dogovore sklepali in podaljševali kar na daljavo, potrdila o opravljenem prostovoljskem delu pa bomo lahko ustvarili in prostovoljcem poslali v pičlih nekaj minutah!

EVI je naslednica aplikacije PerunPro, ki jo več kot 550 organizacij v Slovenski mreži prostovoljskih organizacij uporablja za evidentiranje prostovoljskih ur že od leta 2011. Aplikacijo smo temeljito prenovili in jo nadgradili s številnimi funkcijami, ki vam bodo pomagale k boljši učinkovitosti in vas nekoliko razbremenile dolgočasnega in časovno potratnega birokratskega dela.

Zoom povezava po prijavi na info@pekarnamm.org. Prijave zbiramo do srede, 6. 12. 2023.

Back to top
Kontaktiraj nas:

info@pekarnamm.org
+386 2 300 68 50
+386 41 481 246

Sveže na instagramu: