22. 11. 2023 ob 16.00, zoom

Spletno izobraževanje (Ne)varnost na spletu za mlade

V sredo, 22. 11. 2023, te ob 16.00 vabimo na spletno delavnico (NE)varnost na spletu za mlade, ki jo v okviru konzorcija Povezani v prostovoljstvo organiziramo s Slovensko filantropijo in Društvom za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto.

Vsebine na delavnici so prilagojene mladim, ki ste vešče_i uporabe internetnih tehnologij in socialnih omrežij ter jim namenite tudi veliko svojega časa. Prav zato pa je še posebej pomembno, da se zavedate varne in učinkovite rabe spletnih tehnologij in socialnih omrežij.

Delavnica bo pokrila ključna področja, kot so uporaba sodobnih družbenih omrežij, načine delovanja socialnih orežji, obdelavo in zbiranje informacij, spletno oglaševanje in načine posredovanja vsebin, da so všečne in zanimive za ciljna občinstva. 

Dotaknili se bomo učinkovite rabe platform, kot so Instagram, Facebook, TikTok, Google My Business in druge ter se seznanili z orodji za oblikovanje in ustvarjanje vsebin, ki izstopajo in pritegnejo pozornost. Govora bo tudi o orodjih AI in situacijah, ko si lahko z njimi pomagamo pri želenih opravilih.

Tekom delavnice bodo prikazane preproste in praktične rešitve, ki so dostopne tudi tistim brez predhodnega znanja programiranja in oblikovanja ter izpostavljene pasti digitalne vseprisotnosti, spletnega oglaševanja in pomen pogojev uporabe različnih platform in aplikacij.

Delavnica bo interaktivna, poudarek bo na potrebah in konkretnih vprašanjih zato bomo zelo veseli vašega aktivnega vključevanja.

Število mest je omejeno zato te vabimo k takojšnji prijavi! Prijavitš se lahko do torka, 21. 11. na povezavi

Organizatorji: Slovenska filantropija, Pekarna Magdalenske mreže, Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto v okviru projekta Povezani v prostovoljstvu, ki ga financira Ministrstvo za javno upravo preko Sklada za NVO.

Back to top
Kontaktiraj nas:

info@pekarnamm.org
+386 2 300 68 50
+386 41 481 246

Sveže na instagramu: