9. in 15. 11. 2022 ob 17.00, Pekarna Magdalenske mreže

Usposabljanje za prostovoljsko delo v Pekarni Magdalenske mreže

Če te zanima prostovoljstvo in bi rad_a pridobil_a nove izkušnje in znanje ter si hkati razširil_a socialno mrežo, lepo vabljen_a.

Pri nas lahko deluješ na sledečih področjih:

• nudenje brezplačne učne pomoči

Primerno za vse, ki bi rade_i poleg altruističnih vzgibov pridobile_i pedagoške izkušnje.

• sodelovanje v skupini "Mladi za mesta proti podnebnim spremembam"

Primerno za vse, ki jih skrbijo podnebna kriza in podnebne spremembe ter bi se rade_i pridružile_i skupini enakomislečih mladih.

• sodelovanje v skupini "Pekarna Dobiš daš-druženje z mladimi z manj priložnostmi"

Primerno za vse, ki bi radi poleg altruističnih vzgibov, pridobile pedagoške izkušnje in izkušnje pri delu z mladimi z manj priložnostmi. Ta skupina bo obstajala zgolj, če bo dovolj prostovoljk_cev.

Preden začneš s svojim prostovoljskim delom, te vabimo, da se udeležiš usposabljanja. Usposabljanje je obvezno, saj omogoča bolj kakovostno opravljanje prostovoljskega dela.

sreda, 9. 11. 2022 ob 17.00

V naši prostorih na naslovu Ob železnici 16 (Kulturni center Pekarna, pritličje t.i. Upravne stavbe) bo na vrsti prvo uvodno usposabljanje, kjer se boste podrobneje_i spoznale_i z našo organizacijo in procesom organiziranega prostovoljskega dela.

torek, 15. 11. 2022 ob 17.00

V naših prostorih na naslovu Ob železnici 16 (Kulturni center Pekarna, pritličje t.i. Upravne stavbe) bo potekalo drugo uvodno usposabljanje, kjer se boste spozanle_i s pravicami in odgovornostmi prostovoljcev_k, z Etičnim kodeksom organiziranega prostovoljstva in z razreševanjem konfliktov v prostovoljstvu.

Obe usposabljanji sta obvezni za opravljanje prostovoljskega dela. V kolikor se kakšnega ne morete udeležiti, vas pa prostovoljsko delo pri nas vseeno zanima, nam pišite na info@pekarnamm.org.

Back to top
Kontaktiraj nas:

info@pekarnamm.org
+386 2 300 68 50
+386 41 481 246

Sveže na instagramu: