8. 5. 2022 ob 17.00, Lutkovno gledališče Maribor

Filmske nedelje za otroke v Lutkovnem:
Gašper in Petra, najboljša prijatelja (4+)

Zgodba o domišljiji in prijateljstvu med petletnikoma ponuja izjemno redko priložnost za ogled celovečernega igrano-animiranega filma z najmlajšimi otroki! Sinhronizirano v slovenščino.

* GAŠPER IN PETRA, NAJBOLJŠA PRIJATELJA
(Karsten og Petra blir bestevenner)

Arne Lindtner Naess // Norveška, 2013 // 74 minut

SINHRONIZIRANO V SLOVENSKI JEZIK!

V svojevrstnem križancu med igranim in animiranim filmom spoznamo najboljša prijatelja Gašperja in Petro ter njuni najljubši plišasti igrači, Levčka in gospo Zajkljo. Tik pred petim rojstnim dnem Petra, družabna deklica z bujno domišljijo, spozna sramežljivega Gašperja, novinca v vrtčevski skupini. Gašper in Petra se hitro spoprijateljita in Petra kmalu prepriča Gašperja, da jo podpre pri prepričevanju mame, da je zdaj dovolj stara in lahko skrbi za psa, ki si ga tako želi. Vse to pregovarjanje v zvezi s psom pa pride na ušesa gospe Zajklji, ki iz silne užaljenosti izgine med vrtčevskim obiskom gasilske postaje. Zdaj morata Petra in Gašper napeti vse moči, da bi našla gospo Zajkljo še pred praznovanjem Petrinega rojstnega dne. Pri tem jima na pomoč priskoči Levček.

Film je del abonmaja Zoetrop za otroke in družino (več informacij TUKAJ), lahko pa ga obiščete tudi brez abonmaja. Vstopnice in abonma si zagotovite na blagajni Lutkovnega gledališča Maribor, na Vojašniškem trgu 2a. Blagajna je odprta od torka do petka med 10. in 13. uro, v četrtek tudi med 15. in 18. uro, v soboto med 9. in 11. uro ter uro pred vsako predstavo. Nakup vstopnic je možen tudi na SPLETU.

 

Vstopnina (brez abonmaja): 5 €

Nakup abonmaja (6 projekcij): 25 €

Back to top
Kontaktiraj nas:

info@pekarnamm.org
+386 2 300 68 50
+386 41 481 246

Sveže na instagramu: