30. 11. 2021 ob 19.00, zoom

Knjižnica tete Rose: Cepiti ali ne cepiti se / debate, argumenti

Tokrat bo srečanje v okviru Knjižnice tete Rose potekalo v obliki debate in argumentacije, lahko bi rekli vaje v javnem intelektualnem govoru.

Vabimo te, da se srečanju na temo trenj glede cepljenja proti covidu, dejavno priključiš, in sicer na dva načina; najprej tako, da izbereš besedilo ali vizualno gradivo, ki se te teme dotika. Potem nam ga, oziroma povezavo na to besedilo ali drugo gradivo (slika, karikatura, pesem), ki te je vznemirilo ali navdušilo, pošlješ do 24. 11., na info@pekarnamm.org. Pošljite bodisi povezave, bodisi priponke z gradivom, ki bi ga želele_i predstaviti in o njem razpravljati z drugimi. Vse_vsi, ki bodo to naredile_i, bodo na svoj mail do 26. 11. prejele_li vse povezave in članke drugih.

Vsa poslana besedila bomo udeleženke_ci pred srečanjem prebrale_i, saj jih bomo predstavile_i in o njih kritično razpravljale_i, jih analizirale_i. Prav tako bomo podelile_i svoje izkušnje pri navzkrižju mnenj, ki nastajajo na osebnih ali pa relativno kompleksnih političnih, javnih ravneh ter njihovih presečiščih.

Prispevajte svoje predloge za razpravo. Tukaj je moj, skupaj s sličico:

Pogovoru se pridruži s klikom na spodnji gumb.

Back to top
Kontaktiraj nas:

info@pekarnamm.org
+386 2 300 68 50
+386 41 481 246

Sveže na instagramu: